Followers

Monday, July 20, 2009

Konvokesyen UDM 2009

................................................................

Assalamualaikum wbt.. dah lama rasa nya tak men update kan blog ni... uiisss ayat... hehehe... so, tajuk kali ni agak menerujakan la bagi sesetengah pihak.. uuu... hmm.. yepp. akhir nye UDM konvo jgk yep kekawan.. tanggal 16-7-09 aku tlh menerima diploma ku.. ngehehe.. jam 7 pg aku nga family bertolak dari umah ke UDM.. konvokesyen pada kali ini berjalan dengan lancar sekali.. ase cepat je.. tak sempat la nak membosankan diri di dalam dewan tu.. kul 10.30 dah abis.. waaa.... so.. skali lagi aku ucapkan tahniah kepada semua kekawan yang telah menkonvo kan dirinya pada hari tersebut.. terima kasih pada umi, abah n adik yg sudi dtg ke konvo ku.. hehe.. adik smpai tak pi sklah tu.. n terima kasih pada azwa yang telah memberikan ku sesuatu.. ape tu? hehehe..





3 comments:

MIMIE AFINIE said...

Tahniah... tahniah. Bolehlah dah kerja kat KL ni.

alvas-87 said...

hehehehe.. tulun ar cari dulu. lau bekenan.. lya p.. hak3..

whitelover said...

wiwit walawehh..hahaha