Followers

Wednesday, May 25, 2011

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU

............................................................................


Segmen dari Blogger ABGTEROR.... Mengenai Tanah Tumpah Darahku... Cam Menarik.. So.. Join ler...

ABGTEROR telah mewujudkan segmen ini untuk menkategorikan blogger mengikut negeri pilihan masing-masing.... Tiada Syarat diperlukan... :).. so ape lagi.. hehehe.. just buat entry ni je la.. & jawab soalan-soalan yang telah di berikan... jom jawab!!


1. Di mana anda dilahirkan?

-- Chendering.. Kuala Terengganu.. --


2. Di mana anda di besarkan?

-- Kuala Terengganu --


3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai
bloglist ABGTEROR

-- Kuala Terengganu --


4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut?

-- Kerana Negeri Terengganu merupakan tanah tumpah darahku...
hihihi.. dah memang Orang Ganu.. Takkan nak lupa diri kot...
Sekarang ni pom Kerja Kat Ganu.. Happy duk Kat Ganu ni..
Best... Tak caya?? meh la sini... baru tahu.....


Dah pom siap entry kali ni... :) Kepada sesiapa yang nak join.. join yer...

2 comments:

::fadxieza:: said...

saya pilih melaka..
hehe..
:D

Opah Kentang said...

Opah dari melaka.anyway ganu pom best gak! :)