Followers

Saturday, August 6, 2011

REZEKI BULAN RAMADHAN..

.......................................................................

Hyepp.. lama tak update.. sibuk sikit.. hehehe.. sibuk macam benda la nak di buatnya.. tapi dalam sibuk-sibuk tu.. sempat jugak la aku ber contest- contest ni.. memang seronok la kan maen benda2 macam ni.. lebih2 lagi lau kita menang.. kalau kalah tu.. mud tu jadi kurang skit.. tapi mak aku marah jugak la buat benda2 ni.. buang masa katanya.. haishh... tapi petang tadi aku dapat topup RM30.. happy sangat.. thanks pada sis pinky momma.. n thanks jugak pada yang lain.. jom tgk..


tempat kedua..
ni dari Giveaway pinky momma punyer..
dapat topup RM30... syuker.. thanks sis...
blogger-emoticon.blogspot.com


tempat ke empat...
dapat keychain ladybird dari redmattopstyle..
thank Ash.. :)..



ni yang best sikit.. tempat pertama tu... hehehe..
time ni join Giveaway dari blog petaibududurian.blogspot.com
last minit jugak la join.. alhamdulillah.. rezeki..



ni dapat saguhati dari nanamrul..
Dapat FM Langkawi.. thanks nana


ni dapat saguhati dari adyshariz.blogspot.com
join last minit.. tapi lau dah rezeki kan.. hehe..
thanks Aisha..

5 comments:

Umie Artoqiemie said...

bertuahnye.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam alvas..Tahniah byk menang!!Terima kasih singgah di blog personal k.atie..

CheQ PP JoY said...

byknye menang..tahniah ;)

Entri Terkini: SaDiS: KaSiH SaYanG SeoRanG AbanG

yana halim said...

oohhh....murahnya rezeki die.... :)

Najlaa 'Aqilah said...

woot woot. congrats :D