Followers

Thursday, November 29, 2012

DURIAN CREPE

First time dengar "Durian Crepe".. tertanya-tanya jugak.. apa benda tu... Sedap ke? Macam mana bentuk nya.. Hati dah tertanya-tanya.. apa lagi.. terus Google la.. tgk image Durian Crepe tu camne.. terus saya mencari Resepi.. ekekeke.. tgk cam senang je nak buat. tapi kena ada bahan-bahan la kan..

DAN YANG PENTING KENA ADA KERAJINAN.... ADA KE???

Bahan-bahan takde.. Kerajinan jadi takde gak la.. search...searchh.. search.. jumpa la sorang ni jual Durian Crepe Area Kuala Terengganu.. Terus la order.. ajak kawan-kawan office order skali..

Jom layan gambar bawah ni..

 ni first time nak try.. so saya ajak kawan berpakat la.. hehe.. takut tak sedap kan.. jadi try la dulu sikit.. satu bekas ada 6..


 tengok.. ni haa perut dia.. haha.. series tak kedekut durian orang ni.. bukan apa.. member ada try kat satu tempat lagi kat terengganu ni kan.. durian tu letak kat tepi je.. skali gigit je durian tu dah takde dah.. 



 disebabkan kesedapan Durian Crepe ni.. hari ni saya repeat order la dengan orang sama.. satu bekas kali ni..
Best Sangat.. Lembut.. Gebu..
 



3 comments:

hnahdy said...

xrajin.huhu kalau makan bila2 pun boleh :P

suju dietician said...

order kat mane ekk

Anonymous said...

awk order kat mana...??