Followers

Saturday, January 5, 2013

Adik kena PLKN... Sobbss... soobbs...

Salam semua..ni baru sempat nak update.. hihihi.. sangat-sangat busy.. huhu..k.. berbalik pada tajuk asal.. Adik Kena PLKN... sian kat adik.. asal la jahat sangat yerp pilih adik saya ni.... PLKN ni takde pape pun faedah nyer... buang masa je.. takde manfaat.. cuma ada kenangan je kot.. Best ke.. Mesti la takbest kann.. dah la nama maen pilih jew.. Tak adil.. lau nak buat sngat.. Biar la semua kena.. ni hangat-hangat tahik ayam jew.. nak tiru korea ler tuu... kan3... Yang tak kena tu best jew Dapat kerja.. Cari duit... Kumpul duit... Yang p PLKN ni dapat apa? Dapat penat jew...dapat menghitamkan muka.. baik duk rumah kan..


Gambar-Gambar bawah ni masa hantar adik untuk naik bas.. hehe.. die pi 5hb 1.. tapi ni baru sempat nak letak lam blog.. haha..

ni kat kaunter pendaftaran..





eehhh adik... cian adik kena g plkn...











adik berbaju hitam.. dengan berat hati.. naik bas dah masa ni.. 





korang semua bayangkan la.. sampai kat sini pukul 8.30 tau... tapi pukul 11 bas adik naik masih tak jalan.. sian kat budak2 dalam bas tu.. mesti lapar.. 2jam dalam bas.. ntah pape je.. huk3.. pukul 11 lebih baru la bergerak ke kem plkn JABI.... 


tunggu next entry yerp.. lawatan tengok adikk.. hihihihi...



1 comment:

Nana Liena said...

lamanya kena tunggu..dri pkul 8 lebih smapai 11..kalau me memang me akan duudk luar bus..luangkan masa kejap dgn famili..huhu