Followers

Monday, April 8, 2013

Perihal Di pejabat

Hai.. saja je post keadaan dalam pejabat.. hihihi.. berselerak sikit la bahagian aku ni.. dengan tender yang datang tak putus2.. tak di undang pun tender-tender tu.. bikin hati panas je.. lepas beli... beli.. Tapi dah kerja kan.. kena la buat jugak.. tak gitu...


haa.. ni tempat aku buat kerja la.. atas meja saja ada 2 printer.. agak bersepah.. hihi.. tak sempat berkemas la.. kerja hari-hari banyak


macam-macam kertas aku tampal..
>','<


ni printer untuk print drawing.. :)
macam2 kertas atas tu ha.. teruk2.. haha..
dah banyak sangat kerja.. itu la jadinya..


bahagian aku ni penuh dengan fail-fail je.. macam pustaka je nmpak.. tu meja drafter.. tapi dah berhenti.. tinggal aku sorang-sorang kat atas ni.. bawah tu ramai la..


Ni tempat aku meeting zaman dulu kala.. kah3.. sekarang meeting kekadang ajer..



ni tempat sidai baju.. hehe.. takde lah.. tempat gantung drawing la..


haa.. ni bilik aku yang dulu.. tapi sekarang aku dah berpindah tempat.. so, bilik ni kosong la.. :(
duk bilik ni best jugak tau.. AirCond atas kepala.. syok je.. sejuk... sesiapa nak mengisi kekosongan bilik ni.. sila-sila la hantar resume yerp. haha..



Printer ni pun aku guna.. tapi printer ni agak slow.. tapi banyak la berbudi kat aku walaupunn slow.. haha.. 



ni printer atas meja aku.. sepah la sikit.. pantang ada kosong atas tu.. ada je barang-barang nak naik atas tu.. hihihi..tapi printer ni laju je..



k lah.. sambung kerja.. **

1 comment:

Normi Nieza said...

owh...kerja kat konsultan jgk ker?