Followers

Wednesday, July 31, 2013

Semangat yang hilang

Ntah kenapa aku sangat-sangat malas sekarang ni.. Nak mengemas rumah pun malas.. kan best ada bibik. hahaha.. bibik ani... meh la rumah lia ni... tolong kemas-kemas sikit sebanyak.. Bibik ni cleaner kat office aku... Indo mari owww... Tiap-tiap hari kerja nya.... membersih la.. apa lagi..

huhu.. takde la nak bercerita pasal bibik pun.. nak cakap yang rumah aku ni tak macam orang nak sambut raya... bersepah oooii... aku ni pun kerja mengadap laptop je... so, kuih pun tak terbuat... nak beli?? macam tak berminat sangat nak beli-beli kuih ni..

tengok la lau rajin malam esok aku buat... tu pun lepas my mom duk bising.. coz bimbang tetamu dtg nanti.. takde apa yang leh di hidangkan...

hmmm... lupakan...

 moh kita makan sata bakar...
besar HP aku kot.. hehe..


tengok.. lada macam nak membunuh... besar-besar lada die letak.. pedas takyah nak cakap ler..
tapi layan je la...
memang best...
tak sesuai tuk kanak-kanak...
hihihi




1 comment:

Mysara Ab Rahman said...

sata bakar? xpenah dgr