Followers

Monday, February 10, 2014

LEPAKING BERSAMA BFF




Balik Kerja Wanie Datang ambil.. dah agak lama la tak jumpa die.. wahhh.. memang banyak benda la nak bercerita... sejak die berhijrah ke KL memang susah dah ler aku nak jumpa die selalu cam sebelum ni.. hmmm.. so kelmarin lepak-lepak ler kat Secret Recipe ni ha... bercerita sampai lupa diri.. keh3.. die baru dapat kerja baru.. GOV dah orang... aku bila?? harap-harap rezeki aku lepas ni... aminnn...

Psst... Best tol makanan kat atas tu tau... hihihi... sesi menambah Lemak... hua..hua..hua.. Thanks a lot pada wanie.. coz belanjer aku yer.. nanti next time aku belanje lak yer...

Ntah bila plak la leh jumpa.... :((

2 comments:

dhiera said...

saya pun rindu bff saya.
sejak posting ke sungkai ni, dah lama tak jumpa dia

alvas-87 said...

Dhiera.. sama la kita.. :)