Followers

Sunday, August 2, 2009

selamat ulang tahun umi..

...........................................................................

kelmarin ulang tahun umi.. iaitu 1 hb 8.. hehehe.. terlambat nak post cerita ni kat blog.. so.. selamat ulang tahun la lia ucapkan pada umi.. semoga rezeki semakin murah.. dah murah rezeki tu boleh la buwi pada anakmu ini cikit.. hak3...
blogger-emoticon.blogspot.com

duit tu boleh la lia beli hadiah ke umi.. hahaha... hmm.. semoga panjang umur..
dan sihat2 selalu hendaknye yee ina.. haaaaa....
akhir kata... wassalam...


blogger-emoticon.blogspot.com


umi bersama anak perempuan nye.. haaa...

4 comments:

whitelover said...

owos ye..dang gmbr, kite dop dang starang gmbr ngn ye ari tu..wawawa

alvas-87 said...

hahahaha... nak wak guane doh wa ehh.. amboi ganu pekat.. haish..

MIMIE AFINIE said...

Mok dia bergaya lebih2 nya. Hak anak tu tu pulo control cun... hihihi...

(Selamak ari jadi lah... yg ke berapa tu?)

alvas-87 said...

yang ke 32 la makk... hehehe.. adik sndiri pom tak thu ke umur wape.. mak bkn 33 ke thn ni.. haaaa...