Followers

Friday, February 18, 2011

AKU TAK SUKA...

......................................................................................................

1.. Orang kedekut nga aku.. huh!!
2.. Lau bawak kereta.. orang follow dekat2.. ape kess!!!
3.. Kereta depan bawak slow time aku nak pi kerja!!
blogger-emoticon.blogspot.com

4.. Motosikal bawak tengah2.... tepi la sikit... !
5.. Bila internet lembab giler...
6.. Anak-anak jiran memekakkk!! pergi la maen jauh2 sikit...
7.. Anak-anak jiran maen bukak air Lam pagar Rumah aku..Berani Betol yep!! lepas tu bior macam tu je... eeiiiii...
blogger-emoticon.blogspot.comnah... amik kau... maen sangat!!!

8.. Orang yang suka Membazir...
9.. Orang yang tanya aku Bila nak kawen??
10.. Orang Gila... bukan tak suka je.. takut!!
11.. Lipas terbang.. yang tak terbang pom sama la.. hehe...
12.. Segala jenis serangga la... tak suka!!!
13.. Hari Sabtu... Cerita Kejora & Bintang takderkk...
14.. Cerita Anugerah Cinta pom takderkk jugak...
15.. Esok Baru 19hb.. So.. Gaji lambat lagi lor..
16.. Tak suka bila duit takderkk.. tapi skrg ada lagi la.. :)
17.. Tak suka bila CPU rosak... kena maen nga laptop.. huh.. kecik..
18.. Bila makan banyak.. nnti berat naik.. gemuk jadi.. skrg tak smpai 45 ag.. :)
19.. Tak suka kerja Hari Sabtu... nak duk rumah!!
20.. Tak Suka Balik-balik kerja Kena masak pulak.. penat you... tapi lau beli kan membazir lak.. mahal pon ye jgk..
21.. Kerja Swasta.. nak krja Kerajaan pulak.... tolonggg!!!!!!

blogger-emoticon.blogspot.com

10 comments:

hOnEySyA said...

yang bab anak jiran bukak air tu mmg kuang asam tol

alvas-87 said...

yup.. memang kuang asam... mak ayah dieorang bior je... :X

.:padie_eyla:. said...

no 3 tu. stuju sangat.! -.- orang nak p keje, die sebok bawa macam bersiar2. grr~

AH7 said...

huhuhu~~~ i loike

Anis izyan Abd Rahman said...

345 is just like me
hahah

Cekodok said...

semua tak suke ke.. i suke u.. auuwwww

Rama2Ungu said...

hoho..ada beberapa perkara yg awal tu lebih kurang je kita..heheheh

Dhia Delisha said...

Nombor 2,3,4,5 dhia sokong :P

::nuRuLaDHar:: said...

klakar! HAHA :D

fiz mr.beloved said...

Saya pun xsuka boros..('v')