Followers

Sunday, July 10, 2011

TONGKENG AYAM..

.......................................................................................

Ada sesiapa yang suka makan tongkeng ayam tak? best sangat ke? apa rasa tokeng ayam ni... aku dengar pom dah semacam.. mcam mane orang leh makan benda macam ni.. actually kelmarin abang aku beli tokeng ayam ni.. umi aku beleter jugak la seposen dua kan.. ye la.. bende camni pom nak makan.. dah ler mahal.. baik beli naget leh gak aku tumpang makan.. ni tokeng ayam.. Harga dekat2 RM9.00 jgk la.. mahal kan.. patutnye benda cam ni orang bagi saje je. hahaha.. hik3.. pastu kan.. beli jgk la dah abang aku nak jgk kan...

balik rumah aku teruisss la mengoreng tokeng ni.. @ buntut.. ekekeke.. aku tolong menggoreng aje.. nak tolong makan.. macam tak lalu je.. so. tolong goreng dah cukup ok dah... kan? kan?







7 comments:

Shira said...

sedapnyerrrr. tapi my mum sudah tak kasik makan makanan macam neh.. :(

alvas-87 said...

@ Shira -- sedap erk.. hihihi..

zures said...

adehhh lum pernah tengok lg ayamas ada jual tongkeng ayam...mummy memang tak makan tongkeng ni...

stellaizz said...

uikssss ada gak jual mcm nie ye...huhuhu......

x mkn coz dr kecik mak x bg mkn....

butique4u said...

salam,

jom join contest di sini http://butique4u.blogspot.com/2011/06/1st-anniversary-contest.html

still me..A.D.N.I said...

ehh?? mcm tak caye tongkeng dah dikomersialkan...huhuhuhuhu....terigt tongkeng bakor kat pasar malammm....sedapnyeee....

Princess Solehah said...

tak pernah mkn tongkeng ayam lagi setakat ni hihi. better mkn nugget...