Followers

Tuesday, February 28, 2012

CHICKEN CHOP

Salam semua.. dah lama sangat nak makan Chicken chop. akhirnya tercapai jugak hasrat saya nak makan Chicken chop tu.. hehe.. Suka sangat makan Chicken chop kat kedai yang Terletak di Batu buruk ni... memang bagi saya kat situ paling best la.. tak caya sila lah mencuba yep.. harga pun sangat berpatutan.. murah aje.. lau datang Terengganu boleh la try pergi kat kedai tu..


kedai ni haa... :)



dah sampai pun makanan yang di pesan.. :)
jom makan...






gemuk dah.. asyik makan aje..
hihihihi.




**psss...Target.. Nak turun berat 4kg ag.. sampai trun ke 40.. heeee...

6 comments:

Yana Libra said...

berapa ni harga dia?

tiefazatie said...

wah..best nya mkn!xtau pun ad achicken chop best situ..hehe

Sue Unnie.. said...

nak turun lagi 4kg...?

ok.
jgn pergi kedai tu lagik.
hehehe

alvas-87 said...

Yana Libra -- hehe.. harga RM10.. :)

alvas-87 said...

tiefazatie -- best..best.. ifa balik pi la cuba skali.

alvas-87 said...

Sue Unnie -- haha.. betol dah tu..
-,-