Followers

Saturday, April 18, 2009

Kek Pandan chiffon & ketupat sotong

..............................................................................................................

yesterday.. me and my mom make a cake pandan chiffon n ketupat sotong... actually, mula2 malas sngat nak buat..but, last nya menjadi jgk..hehe... anyway, its very delicious.. thank umi coz beli bahan2 tu... dah la start pukul 5ptg buat tu... lama dah nak buat bende ni.. but always have problem in ingredients .. itu takde.. ini takde.. so, datang malas la lau dah mcm tu.. hmm.. bila dah siap kek tu, kejap je abis.. my little brother la tu yg mkn bnyak.. isk3.. but, ketupat sotong he doesn't like.. so, i can eat more.. hehe.. yummy3...

KEK PANDAN CHIFFON

ni kek yg sedang di bakar.. tgk tnggi kan kek ni naik

ting!!! ehem.. masak dah... hehehe...


ni lah hasilnye...


yum..yum..yum..


ni la budak yang mkn kek bnyak tu.


KETUPAT SOTONG

hahaha.. ni la ketupat sotong yang tgh di masak..


ape ni?? lidi lebih besar dari sotong.. hahaha...


macam maen2 lak sotong ni.. hehe..ni just nak tgk msak tak ag..


ni yang aku punyer... yum3..

di larang mengutuk k.. hehehe... thanks..

8 comments:

MIMIE AFINIE said...

Hok aloh... halus seriat sotong. Wat lekat celah gigi je...

alvas-87 said...

hahaha.. besor doh tu.. tp tetiba je ye jd halus.. musykil btol time tu... tp janji kenyang la mkn tu.. hehehe...

ainulanique said...

wah...sdpnyer...
incik yg msk ke emak yg msk...
huish...tergugat selera..huhu

alvas-87 said...

hehehe.. ni same2 masak la..

whitelover said...

mek yaa..

wt r kek cukulet ker..hee~

alvas-87 said...

kek coklat wak okmo dah mek waa.. puas doh.. hahaha.. nak try kek laen ar plop..

whitelover said...

ya wt kek cheese blueberry ke wa se..haha

pooh said...

hahahaha... ak nk ktuk gk... tul ker ya msk.. xcya se... erm... stong jd kcik 2....bkn pe.. sbb nyer.. jeng..jeng... tggu edisi mggu dpn... hahahahaha