Followers

Monday, June 21, 2010

AWANA KIJAL RESORT..

.......................................................................................

ASSALAMUALAIKUM WBT..

dah lama jugak la tak update blog.. kelmarin baru update lepas smnggu
aku bercuti.. jadi nak update tu tak berkesempatan la...
bercuti????
blogger-emoticon.blogspot.com
hehehe.. G KL je seminggu.. duk umah MAK sDra aKa MIMIE AFINIE.
cuti sekolah kan.. so teman adik la..
lagi pon aku tak kerja dah.. cuti je la...
aku pergi dengan menaiki bas.. bas ape? BAS SANI..
hehehe..

balik tak naik bas la.. mk sdra kebetulan nak g beli sutera kat trgganu..
so.. balik nga dia la naik kereta..
sampai kat kijal singgah ler kat Awana Kijal..
fuhhh giler... mmg mantap arr...
so.. TER menginap la di situ.. hehehe...
dapat diskaun 30%.. kih3.. atas sebab2 tertentu...

blogger-emoticon.blogspot.com



gambaran dari luar...



Setelah kaki melangkah masuk.. wah..




sementara dpt kunci.. gelagat masing2..



Pemandangan dari atas bilik aku.. hehe.. cantik...


Dah dpt kunci.. so.. berahat la dulu.. petang tu g round2 la..
LAYAN JE LA GAMBAR2 NI YER....











cantik...



makan... jgn hirau org sekeliling... hihi..






Sarapan pagi yang tak mngecewakan..
tapi.. menyesal keluar awal..
blogger-emoticon.blogspot.com

so.. stkt ini shaja yer,, bubye...
kepada sesiapa yang ingin ergi bercuti smbil rehatkan minda..
pergi lah ke awana kijal resort..
mmg puas hati..
blogger-emoticon.blogspot.com

20 comments:

Dhada Yahaya said...

Heee mcm besh jah ;)

White Girl said...

Cam best je tempatnye. Tak penah g lagi 0uh.

whitelover said...

mioww..ya gi awana dop ajok..wuwuwu~

Syat0za said...

wooo..best2! ^^,

Lepat Pisang said...

wow!best gak hotel dan resort ni yer!thanz sudi lawat blog lepat.tq

alvas-87 said...

mmg best.. hehehe.. wa.. jum pi ajak mmber2 kita.. hihi..

eNaSaN said...

besh jer cuti2 m'sia huk3

linda musee said...

cantiknye pemandangan kat awana kijal tu..linda x penah sampai lagi. hee

DuniakuAbstrak said...

fuh swimming pool, haku allergik kalo tgok swimming pool nih, x sah kalo x brendam..hehe

MatLey said...

nk g gk..nk men chess..hihihi

princeduyong said...

memang best kat sini kan...

cengkerangcipot said...

seronok bercuti..
best2..

yan said...

kalau aunty p, boleh dpt discount tak?

yan said...

kalau aunty p, boleh dpt discount tak?

tiha said...

huhu bestnya berjalan..^^,

lyiana said...

Assalamualaikum..ermmm bestnyer nanti kalau saya ke ganu nak gi gak awana kijal resort la..

Kaito said...

wow...best je tgk kat sana...macam jauh pun ada gak..huhu

jeman beragas said...

best tgk tmpat ni..terkenang memori lama...thanks mengembalikan memori 2...lalu i follow u lah...

gdoupt_monster71 said...

thanks mengebali kan memori d a.kijal...

ERSHAD said...

makan aje kerjenyer...