Followers

Monday, June 7, 2010

PENDAPATAN NUFFNANG...

..........................................................................................

ASSALAMUALAIKUM WBT..

Tadi saje je cek pendapatan nuffnang tu..
mnggu lepas cek2 ada 45.. hehehe... tadi cek2 terus 68.15..
sikit ker???
blogger-emoticon.blogspot.com
lau tak silap aku join masa akhir bulan 4..
sebulan baru dapat 68.. tapi ok la tu...
tapi... camne erk orang laen leh dapat banyak..
ada yang dapat ratus2 sbln tu camne ye buat erk..
kongsi la... nak tahu gak...
blogger-emoticon.blogspot.com

aku ni nak buka blog slalu malas jgak..
tapi tiap2 hari buka la skjap..
korang2 ni buka 24jam sari ker...



inila dia... hehehe.. bila erk nak tebus?
lau tebus hari ni bila dapat?
blogger-emoticon.blogspot.com

52 comments:

r-mean said...

cepatnya nak tebus

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

WAHHH ,banyakkk laa tuhhhh ,saya mya sikit jeee ,20 jaaa , sob sob tahniah ehhh ;D

MiszMaryaNe said...

wah! embeshnyarr,
nak jugak, cikMary bru je join td,
sudi2 klik la yek, huhu

Call T said...

banyak gak tu haha
aku punya rm4.50 kalau tak silap huhu

alvas-87 said...

r-mean ~ tak tebus ag.. :D
anys ~ takpe.. nnti bnyak ar tu..
mary ~ kita klik2 la nnti.. hehehe..
Call T ~ mula2 mmg sikit.. nnti bnyak ar tu..

nas said...

pergh...banyaknyer...ak baru rm 13...huhu

mR.sYaH said...

oklah tu.. sy dah join dr bln 2 aritu.. xsampai seringgit pown.. hahah... tahniah!

cikCEPET said...

huhueew...

byk laa tuhh...
:))

sue said...

sue nyer bru 60sen..haha

THE ZUL said...

bagi RM8.15 plsss

n.a.n.a said...

oh syoknye dpt duit. nati belanja ey. hihihi

kozumi_ro said...

ok ar tu banyak ar gak...

alvas-87 said...

zul.. nak wakpe 8.15.. :D

noor afzan said...

sebulan dah 68..
oih.power tuh..
saya bape bulan baru leh dapat byk tuh..

LEIZA said...

bersabar la..... nnti masyuk la.. kira byk la tu...

nnti klik2 lagi yer...

Bert said...

congratz..jum blanje makan piza

buyat(bebola tomato) said...

da buat lame da....
rm10 pun xlepas....
ahahaha

DaHLia said...

tebus hujung bulan tau, bukan skrg...bulan 8 sampai laa cek tu :)

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

wah, untung laa!
nuffy bagi u banyak.
nanti i nak buat laa.
mana tahu tuah tu ada.

alvas-87 said...

owh.. tebus hujung bulan erk... wokeh3...
kumpul dlu.. hehe.. :D

hellioz said...

2 bulan lagi baru dapat
gyahahaahahahahaah~

aphids said...

okla ade 60 lebih. sye nye xsmpi rm10...malangnyeeee

y@n@ M!B said...

cpt gak naik earning tu..ai punyer lmbt nau..huhu~

ada satu blog ni ckp better cash out akhir bln klu idak kena tggu lama sgt...=)

cikbelog said...

wah da byk tuh..thniah2..rilex lu..jgn tebus agik..bg cecah seratus ker br tebus..hikk

bukan penggoda said...

byk ah tu. sy pny rm 3.75 je. miahahahaha.

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

perghh,smart..baru sebulan join da banyak camtuh...aku gila ciput...wakaka,niway syukur pasal itu rezeki namanya....

SheY PuLL said...

Bile Nak blanJe saye neiw...KLICK SAYE PUNYE EK..

♥suterakasih♥ said...

wahhhh besnyaaa..sy dh lama pasang tp xdpt byk mcm awk hehe rezeki2

Tokey Buku said...

akak tgok akak nyer income...rm0.25 jer...kakakkaka....rasa lawak pun ada...cam nilai pengeras kat tuk moh jer...tapi takper..akak berblog suka suka ati..tapi bak kata pepatah..sambil menyelam minum air...nnti nak pi blajaq jugak...

✿nenek moden✿ said...

wow..banyaknyeee....share boleh?

saye kerink said...

salam. wahhh best nya dapat duit dari nuffnang! faris punya ada RM0.15 sahaja. hahahaha. klakar betol. btw, boleh tahu macam mana nak earn money through nuffnang? nak jugak duit sampingan. huhu ;]

~Ann~ said...

miahahaaaa.. hanya mampu melihat. adeh, bila sy nyer nak naik tu.

fiq said...

banyak dari akak...tahniah

SwEetForEst said...

ohooo..bnyak nye..bleyh blanje sirap ais 1..hehehe..

^__^

qimiqa said...

alah okey ar tu.. bersyukur.. iqa bru dpt RM0.25 sen jew.. so spew nk tolong iqa.. plz... nk up gak.. wuawua

LaNuNsepet said...

nak cash baik ko..hujung bulan..
sebab dier akan proses awal bulan.
kalu ko cash awal bulan..dier akan proses habis bulan tu dulu..

nak cash out tgu hujg bulan 6 ni, bg tambah lg.. he3

Awek Tocang said...

banyaklah tu. kite tak pernah dapat secepat tu :)
tp sbenarnya kite tak heran sangat hal duit by bloging ni.
blogging untuk suke2 je

:)

http://awektocng.blogspot.com
http://getawaychick.blogspot.com

Ikemal said...

wah. bioleh tahan. teruskan usaha ya! dh tlg klik ke3-3 nuff. haha.

lieya orange M.I. said...

lambat lagi nak dpt..dua bulan..=)

Ery Farieha said...

tebus je
hehehe
tebus hujung bulan taw
dpt hujung bulan akan dtg pulak
sebulan :)

DaHLia said...

tahniah!!
bertuah aaa sebulan dh dpt banyak tu..

anyway, kalo nak cashout, hujung bulan :)

mangosteenager said...

Huhuhuh...
Saya baru 60sen dapat klik nuff....
:(

DuniakuAbstrak said...

congratz2..da byk gler nnt leh wat knduri..jmput kami..hee

fathe87 | иıмвΰžžέя•ŗįąų™ said...

blog walking

fathe87 | иıмвΰžžέя•ŗįąų™ said...

mantap lh tu...visit back ok

Zack Zaifull said...

nak mintak aku tolong klik nuff korang pun takde masalah, datang je kat blog aku tinggalkan jejak nanti aku add kat bloglist so, tiap2 hari aku boleh jogging dari blog ke blog.

tapi make sure korang selalu update entry laa... yang entry sama je, bukan setakat aku, orang lain pun jemu nak masuk, ye tak??

jerung darat said...

ok la tu. . .sy xpnah dpt lg pn. . .xtaw cmne korg ley dpt cmtu ek. . .

Azie said...

besyh2! sy nyer lak cek2 dah naik 2.00... huhuhu.. bln 4 daftar nuff! okla 2 kan?

Azie said...

Besyh2! sy nyer cek2 dh naik 2.oo! okla 2... coz daftar nuff bln 4!

Lepat Pisang said...

wow!banyaknya tu!teringinlah nak dapat duit cepat..he..he..alahai,bilalah nak dapat duit banyak dari nuffnang ha..

Yuni Aisyah said...

byk gak dpt..teruskan usaha..hehe

Miss Yaty said...

waah...bes nye...sy stil zero..huhu~~
tp baru reg 2 ari lpas la...huhu~
ley tlg ajar sy xcm ne nk dpt kn income lam nuffnang??