Followers

Monday, June 28, 2010

CELCOM BLUE BEAR...

....................................................................................

ASSALAMUALAIKUM WBT...

hari tu kan..kan..kan.. celcom ada buat tawaran..
lau tpp RM10.. dapat free blue bear tu..
wahh.. free ke?aku pun ty spupu yg agen tpp tu.. dia ckp tol la dpt free..
hari tu je la dia bagi free..
aku pon ape lagi tpp la RM10..
hihihi..

ingat kan sng la.. tpp terus dpt.. tapi ada la plak peringkt2 dia tu..
tapi takpe la sng je.. ikut je la kan arahan tu..
sbb nak dpt bear tu ikut kod die..
so.. lepas tpp dpt la kod tu..
pi la tebus esokkan tu..
hehehe..

yes..!!! dapat yang Argentina punya la...
blogger-emoticon.blogspot.com



apa tu? hehehehe..



ni la die.. blue bear tu...



besar la jugak.. ingat kecil tapak tangan je.. so...
thanks celcomm.. :D

16 comments:

pakcikLie said...

sokong Agentina...wuuuh cayalah .

Cik Bucken said...

selalu je topup soploh..tp x penah dpt ponn =(

whitelover said...

ya wt jeles..hahaha..wa sggup blnje topup ke ya kalu ade lgi :D

Fara Dee Dilah said...

wahhh!!bestnye..ri tu kire nk belikn tuk buah hati, tp waktu tu xde promo lg, so kne rm30 bru leh dpt blue bear tu..mls ar, dah ar skg tgh zaman pokai>.<

alvas-87 said...

wa... hehehehe.. ade lagi.. tapi yang RM30 punya.. hahaha..

ayien said...

huuhuh.. yaa... nk gk... lain kali bgtau kat ak gk... huhuhuhu

Aidy Shahiezad said...

comel...
tp, germany tetap di hati...
hehehe... ;)

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/06/kualiti-yang-kau-cari-dalam-tak-sedar.html

whitelover said...

ade lgi ke? kalu kite bli je kad topup tu ok je kn?

Miss Annaz said...

bear tu dapat kat titiwangsa ker?

macam kenal jer..cik teddy tu..

I.Hazwani said...

aaa jeles nehhh
nak jugaaaak
haritu igt nak try jgk tp takot bear ni utk celcomblue user je
ahaha

Sophia Rani said...

wow... go go go Argentina.. ^^

wanshah said...

uihh.. bestnye topup dapat bear. kalau guna celcom postpaid xbleh dapat la ek?.. ruginye.. nak tukar guna topup gak la camni.. :( tapi bear tu ta nampak muka pun cik lea. :-)

http://wanshah87.blogspot.com

Abu Ubaidah said...

saya pon ade gak sebijik! nanti nk tunjuk gak. argentina gok!

perempuan ITU said...

comel lah :)

PUPUT said...

wahhhh...bestnyer...skg ada lg chance lg ke nak dapat ek...^_^

tqa said...

wahh.
xtau pon.
ade ag x skrg ni?
weee~