Followers

Thursday, July 22, 2010

KERJA

...............................................................................................

ASSLAMUALAIKUM WBT....

sudah 2bulan aku mengngur lepas aku berhenti kerja akhir bulan 5 ritu..
so.. sekarang masa untuk aku kerja la plak..
huk3..
tak dpt mana la nak berblog...

blogger-emoticon.blogspot.com
pendapatan pun nnti mgkin brkurang sikit la..
huk3..
hmm.. tak jugak .. mak iter ade.. leh tlong iter...
hehehe...
thanks umi...

blogger-emoticon.blogspot.com

hari ini aku cuti.. hari kamis cuti?
lntak la..
esok kerja.. sedihnyerr....
Org ganu kan cuti jumaat...
nak nangis waserrr...


blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com

10 comments:

Ummiega said...

Kerja cuti, terasa menyenangkan. Bila kembali kerja harus kembali semangat. Salam dari Indonesia.

munir ardi said...

semoga kerjanya bisa sukses, link tidak muncul di shoutmix

piewahid said...

slmt bekerja kembali. yg penting smgt utk berdikari :)

goeztcool blog's said...

====happy wekeen adja dweh===

Cik Bucken said...

kite pon tgh carik keje..da 2 bln menganggur ni..uhuhu

Gen Fujita said...

samalah kita lebih kurang, aku berenti keje bulan 4 hari tu, smpi skang tak keje, sebenornya tengah proceed bisnes sendiri, cuma tengah tunggu premis hujung tahun ni, Insya Allah.

Belajar Ilmu Komputer said...

sukses selalu dengan kerjanya yah..
semangat

ayin~weeweet said...

selamat berkerjaya :)

Rina (◕‿◕)✿ said...

keje memang tak best kann

Fiz said...

bagusnya mak dia..huhu