Followers

Wednesday, September 29, 2010

famous amos..

.........................................................................................

❤ Salam semua ❤

dah lama aku tak update blog ni.. nak kata malas.. tak jugak..
tapi dah tak semangat mana.. sejak dua menjak nii..
nape ntahhh... haishhhh... lia.. lia...


ehem.. dah..dah.. nak layu ape lagi kan.. skrg dah update..
hehehe.. pasal biskut famous amos lak tu...


masa sebelum raya.. aku tak buat kueh.. malas..
dekat2 nak habis raya.. baru aku buat... hihihi.. baru dtg rajin tu..
aku lama dah cari resepi biskut ni..
yes!! jumpa jugak akhirnya.. aku jmpa kat blog sape ntah..
lupa dah.. nak buat tu tkt gak mula2... sbb tuan blog tu pon tak cuba lagi..
takut tak jadik.. tapi beranikan diri mencuba..
hehehe... redah aje....

senang aje nak buat nye.. resepi pon simple ajer..
time nak bakar tu asa cam tak sabar je nak tngu masak..
nak tgk la hasil dia camne kan.. sedap ke tak..
25mnit pon berlalu.. ting!!!!!
tengok oven dah padam lmpu.. ehh.. dah masak...
hehehe... dengan tak sabar.. aku pun keluarkan la biskut tu...
hmmm.. sedap nyer bau... bskut yang masih panas tu aku
agkat satu... aku rasa......



hehehe.. jimat dah duit len kali tak perlu la nak beli..
mahal tuu biskut ni... dah ar sikit...
baru nak menikmati dah habis..


so.. len kali buat sendiri je la..

25mnit masa tuk masak...


sekian...

5 comments:

whitelover said...

rock cookies - handmade by her

Zaer!! said...

wah! zaer nk rase lia! boleh la! malas nk beli.da la mahal macam jin.hehe.rasa kalau beli kat lua sama je rasa.bek suruh lia buat tok zaer..;-)hehe.bleh kan??huhu

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

nakal nk ckit

g0m0k9enDek said...

resepinya?? nak buat jugak!!

si biskut said...

wah..biskut apa tue..resepi baru ker lia?