Followers

Sunday, June 19, 2011

JALAN2 DI HARI AHAD...

......................................................................................

Last week Menteri Besar Terengganu umum kan 19hb june cuti umum.. so, rini aku cuti la.. yahhhoooo.. best cuti2 ni.. leh relax2.. asyik kerja ke.. bosan jugak dowhhh.. Tp, bila cuti pom takde la rehat mana .. Hari ni jejalan pergi Pasar Payang.. Balik dari pasar, terus Pi Giant.. bagi duit kat Giant la lepas bagi duit kat Pasar tadi.. kih3... Beli Sutera tuuu kat pasar tadi.. Pastu abang aku beli la sedikit sbnyak mknn yang di jual kat bawah tu.. Ada Dodoll... ada gula2 tarik.. "lepok".. tak pasti jugak la aku eja dia camne.. sebutan lebih kurang gini la...




ni haa "lepok" tu.. best jugak..


dodol dalam daun ni best... try la beli..
best tau...


gula tarik ni pom best.. lama dah tak jmpa gula tarik ni..


**saje je nak tunjuk.. hehehe..

17 comments:

Bro ahmad said...

lepok makan ngan roti sedap

amir aizat said...

gula tarik tu mcm mana makan? huhu

alvas-87 said...

@ Bro ahmad -- HAHH?? makan dengan roti?

alvas-87 said...

@ Amir aizat -- Makan camtu jela .. gula2 biasa. tapi sedap.. hehehe..

Piasara said...

"adik ipar akk hari tu balik umah mil dia kat ganu..beli mcm2 bwk balik penang..tp dodol dlm daun tu manis giler..."

~NajiLaA~ said...

eyh!i pnah pegi psr payang!mase tu buat show utk monsoon cup.n hujan je x berenti.huhu

sabree hussin said...

lepok tu ape? durian ke hhhe tak pernah nampak la pulak

apik pehe said...

gula tarik?macam kuih batang buruk jer..hehehe

alif haris said...

wa wah shopping eh :) eh dodol ? sedapnye hhe

ShafiqHashim said...

Sodapnya..
Lapor Plak..

alvas-87 said...

@ Piasara -- Manis ke?? beli kat mana tu..

alvas-87 said...

@ ~NajiLaA~ -- tu memang time musim hujan pom.. :)

alvas-87 said...

@ sabree hussin -- Lepok tu mmg di perbuat dari durian Pun.. hihi

alvas-87 said...

@ apik pehe -- kuih batang buruk?? haish.. mana de.. yg ni maniss.. persamaan die tpung je la..hehe

Mr Cuddlenookumpoo said...

Iman datang sini dan terus lapar :)

Wanie said...

tunjuk je?
meh sikit..
nak dodol..hehe

Alisya said...

alisya suka dodol yang kt dalam daun tu..sedapnye..dah lama tak makan dodol tu.