Followers

Thursday, June 9, 2011

PERCUTIAN Ke... Kota Bharu..

...................................................................................

Tiada yang menarik sangat la bagi aku.. tapi ok dari Terengganu yang serba kekurangan ini.. Bandar Kuala Terengganu? takde apa-apa pom.. siyes la mengecewakan... pasaraya besar kat Ganu ni Giant & Maidin aje... yang laen2 tu kechik2 aje... sedihhhh...!!! So berbalik pada KB ni.. AKu pergi Hari Ahad.. barmalam di situ 1malam kat Kondominium Pelangi Mall Kota Bharu.. Terletak Dekat jalan Post Office lama..

Apa yang boleh aku kata kan.. sangat2 berpuas hati la.. Cantik you.. Ada 3 bilik.. dan 2 blik air.. Bilik utama ada Bilik air la.. lepas tu lengkap la dengan Prkhidmatan lain seperti TV. Mesin Basuh.. Peti.. Mcam2 lagi la.. hehehe.. Astro yang penting!! & Ada 3 Aircond.... (^,~)

Kondominium ni dekat aje dengan Pasar CT Khadijah.. Dan Shoping2 Kompleks yang sewaktu dengan nya la... selama 2 hari kat sana tak bnyak tempat yang dilawati.. just pergi bercuti.. so lepak2 dalam Kondo tu lagi best.. Tingkat 22 tuu.. Gayat tau bila pandang bawah.. hehehe...

Kolam renang tu terletak di tingkat 10..


antara 2 dari 3 blik.. wink... (^,*)


ruangan dapur yang telah kami cerobohi... hehehe


ruang tamu... umi aku tgh kusyuk duk tgk tv.. (o,-)




Hari ahad tu takde la pergi mana2 sangat.. lepas chek in kol 12.. kami2 pom tido la.. Penat jadi Penumpang.. kih3... :D Lepas solat Asar baru kluar smula.. dalam kol 5 ptg baru Kluar pergi Jejalan... Balik semula ke umah lam kol 9mlm.. sebelum tu pergi makan malam la dulu.. Jom kita makan.... ^-^


Air dah smpai... makanan mana? lapoo ni...


riaksi masing2.. menunggu makanan..



haa... smpai pom.. ni aku punyer... T-T
best...


ni mee rebus.. umi aku punya..


nasi goreng ayam..



nasi goreng pataya...


dah selesai makan.. apa lagi.. balik tido la... hihihi...


** setakat ni dulu yer.. gmbar nnti aku update semula..

11 comments:

Abang Long said...

Salam...sonoknyer jenjalan yer? Bila tengok makanan tu...ish3 jd lapo la plak. Teringat ms g mkn kat kedai sebelah hotel riverview tu..tomyam dia, memang kelassss..harga pon murah banding KL...

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara-part-2.html

YaNNa said...

ape yang best kat saner? tapi kat ganu, makan2 best jugak kan... sy penah pegi dulu zaman study2 kat pulau redang.... memang best.

samy said...

nice photos

Izzlorna said...

Lorna pun suka jenjln di KB...
harga makanan still murah banding ngan key-el...
sonok takde jem sangat di sana...hehe

alvas-87 said...

@ Abang Long ~ Harga makanan boleh la.. hehehe...

alvas-87 said...

@ YaNNa ~ Macam2 la best kat sana.. yang tiada di Terengganu.. ngee :)

alvas-87 said...

@ Samy ~ thanks...

alvas-87 said...

@ Izzlorna ~ harga makanan tu biasa la.. tapi time pergi ni jalan memang jem.. kebetulan kot ramai yang pergi sana..

Falcoa wa ! said...

sokong !!!!

HAFIZAL said...

best tu...nak pergi sana gak lah...tp bila yerk..

Cik LuLu said...

lapar jd'y tgk mkn2 ney..hehe