Followers

Sunday, June 19, 2011

LEPAKAN DI MC'D

.............................................................................................

punya la sibuk.. sampai tak sempat nak update blog.. hee.. banyak dah tak sempat aku coretkan di sini.. mummy i pom dah pot pet2 dah tgk blog aku dah berhabuk.. kui3... nak wk camne kan.. dah sibuk namanya.. berbalik pasa tajuk asal.. 2hari lepas dah aku melepak-lepakkan diri aku dekat mcd.. lama tak jmpa kwn2 aku tu.. so, balik kerja terus singgah sana la.. sebelum tu solat la dulu.. ye la.. bila dah lepak.. tkt terlajak masa la kan.. bila dah bersembang2 baru la teringat.. hari tu last NORA ELENA rupanya... haaiiissshh.. mane leh jadi ni.. so.. biasanya kami2 borak-borak la lama sikit.. ni tak lama mana la.. NORA ELENA punya pasal la ni.. tak sempat nak borak pnjang2..





NORA ELENA dah mula dah masa ni..
tapi tengok kat umah lagi best kot..

4 comments:

cik sue ;) said...

nora elena mmg berhantu kan ;D

difficult easy. said...

hehe. :DD

Izzlorna said...

wow...mc D mana nih siap ada tv ;p ehehe....

alvas-87 said...

@ cik sue -- memang berhantu... hihihi

@ Lorna -- Ni mcd Kat Kuala Terengganu