Followers

Thursday, October 20, 2011

KENAPA MAXIS MCM NI..


JAHAT... tu je yang terkeluar dari mulut ku.. huhuhu.. Sampai hati maxis menamatkan No aku... eeeeiiiiii... BENCI... Terkedu pom ada jugak la.. kenapa MAXIS jadi macam ni yer... Padahal NO aku tamat tempoh penggunaan 18hb Oktober 2011.. elok2 guna 18hb Oktober 2011 tu... malam 18hb Oktober 2011 tu aku dapat mesej ler dari MAXIS... Mesej tu berbunyi....

Sila Tambah Nilai Akaun anda selewat-lewatnya 18hb Oktober 2011 sebelum 12.am....
lebih kurang macam tu la...

rasa cam hairan jugak.. tapi dah pukul 10.00 malam kan.. malas la nak pi tpp.. tnggu esok je la.. sebab ke biasaanya sebelum ni.. kalau tamat 18hb Oktober 2011.. num ni takkan ditamatkan lagi smpai 3bln kita tak topup... tapi berbeza situasi sekarang ni...

Bila bangun pagi tu.. nak check kredit... tekan *122# macam biasa la..
tup-tup keluar...

Perkhidmatan ini tidak disediakan..
sila hubungi 1300820120 untuk maklumat lanjut...

wahh.. cepatnya nombor aku ditamatkan perkhidmatan... baru tak tpp sehari...
kenapa ni...

18 comments:

atty's said...

cepat betul diaorg tamatkan ye..tak kol customer service ke?

Ayien Ocaca said...

line maxis makin lama mkin ntah pape la....
tukar je...

@dD@ said...

erkk ?? dah cm2 lak MAXIs ni .. xadil betul .. cian awk :)

mizz_pua said...

celcom terbaeek...

kakngah said...

dah macam tu sekarang?
hhmm...kalau dulu.. lambat topap pun takpe. masih boleh terima call. cuma line kene bar jek.

cik fyza said...

erk?? maxis dah makin pelik dan mnyakitkan ati ja sekarang.. aduhai [=="]
fyza pon tgh terfikir2 nak tukar celcom atau tak..

derus said...

tukar no lain lah nmpk gayanya..tapi mmbr dah kenal no tu kan..:)

alvas-87 said...

atty's ~~ malas nak kol la pulak. kalau free takpe jugak.. ni mahal jugak..

alvas-87 said...

ayien ~~ line maxis ok la kat saya.. tapi mmg geram la...



@dD@ ~~ haah.. cian saya kan.. hehe

alvas-87 said...

mizz_pua ~~ celcom pom saya pakai jugak.. hehe

alvas-87 said...

kakngah ~~ haah.. sekarang macam tu dah... dulu sbln tak tpp takpe lagi...

alvas-87 said...

cik fyza ~~ memang mnyakitkan hati.. huhu...


derus ~~ dah la nom tu comey... huk3

mohd sasuke said...

makin bermasalah plak kan..hmm

alvas-87 said...

mohd sasuke ~~ tu la pasal..

DianaAzis said...

lah..camtu pulak dah maxis ni..aiyak..bahaya ni kalau lmbt topup..

ozzy said...

Assalam..

Dulu saya pun guna maxis tapi lps tu tukar ke celcom baru ok

alvas-87 said...

DianaAzis -- haah.. topup cepat2 ye nanti.. hee

alvas-87 said...

ozzy -- tapi saya still pakai maxis.. sebab family ramai maxis..