Followers

Wednesday, October 26, 2011

McDonald’s Quarter Pounder with Cheese

Salam semua.. Happy Depavali.. Best hari ni dapat cuti.. semua orang cuti kan.. hehe.. kalau ada yang bekerja tu. nak buat macam mana dah.. tapi aku cuti ni pom sehari je.. esok kerja lagi.. Berbalik pada tajuk asal.. hee.. seminggu McD buat promosi Quarter Pounder with Cheese tu.. aku pom memang minat jugak la McD ni.. so, pikir punya pikir.. akhirnya beli jgak la.. tapi mcam semua orang tahu.. nak beli dengan harga 6.99 tu kena pakai kupon la.. so, print je la.. makan kat opis.. bilik aku kat atas.. dah sampai ofice pom lewat kan.. tak sempat la makan kat pantry..


print kupon ni je ha..




ops... meja kerja agak bersepah.. aaahh.. pedulikan...



Quarter Pounder with Cheese

10 comments:

fiQ'Ra said...

adoiii...tgh2 lapar tgk makanan, lagi berbunyi2 perut.. heheee

Dalila Hamid said...

makan Mc'd dengan member office best jugak... :)

alvas-87 said...

fiQ'Ra -- memang la awak.. hehehe...

alvas-87 said...

Dalila Hamid -- best..best..

tiefazatie said...

sedapnya mcd!lama dh xmkn nie..

widiea azira said...

adeh!! nakkkkkkkkkk

alvas-87 said...

tiefazatie -- dah lama jugak tak makan mcd ni.. kebetulan harga murah.. beli la.. hehe..

alvas-87 said...

widiea azira -- nak ke.. dah habis da.. hee :)

SeputihSalju said...

nyum2 sedapnya mcd..hihihi

alvas-87 said...

SeputihSalju -- mcd memang sedapp... hihi