Followers

Monday, January 17, 2011

BLOGWALKING...

.....................................................................................................

Aku selalu buat bende kat atas ni.. mula2 niat aku lain.. nak Dpt BE.. dah semua orang sibuk nak BE.. aku pon nak jgk.. setakat ni dapat lebih 20 BE kot.. semua dah tebus :).. ada baik nye jgk la BE ni bagi aku.. BE ni walau camne pom, takkan hilang kalau kena tarik smula pendapatan pom... hmm.. selain nak BE.. aku suka tgk Followers tu.. ngee.. boleh la tahan... tapi aku malas update blog.. masalah tu... tarikan pon dah takde situ.. blogers datang pon tgk bnde yg same hari2.. tak ke membosankan?? aku pom lau BLOGWALKING ke blog orang pom lau bnde same memang tak best la.. so.. prkara ke 3 aku dapat dari BLOGWALKING ni??? dapat baca la post2 yang menarik dari bloggers2.. tapi post pasal makanan la paling aku suka.. ngeee... tu je la niat aku dari BERjalan2 ni..

selamat berjalan2...

BW..BW..BW..BW..BW

13 comments:

Ekmi said...

wah..hebatnya berblog walking.

aqeyLs said...

gambo onion sblh tuh bukan bw.. tuh blog jogging namenye. ;p

sukahaha said...

oo.. jalan-jalan cari makanan rupenye hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

Shida Risha said...

suka gak nk BW tp masalah tenet arr... guna maxis ni ada limit... huhuhu

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Nie al-faqir kongsikan BW software..boleh track dan permudahkan proses BW kite.

http://diary-of-jamal.blogspot.com/2011/01/blogwalking-software.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehehe...suka jawapan jujur anda

Student Perlu Tahu | RESUME
Peristiwa itu masih menhantui diriku...

anamizu said...

amboi2..ni jln2 cari makan namenye..hik3

recent post : |suke ke word verification???|

mie said...

betul tu....
banyak sebab nak berblogwalking ni..
hehehe

fina said...

sundul sobat, ikutan blogwalkingnya

mama hani said...

best jugak bw nie...banyak benda dapat :)

mama hani said...

best jugak bw nie...byk benda dapat.. :)

mama hani said...

mesti cuba tau!!! :)

Fasha ;DD said...

BE tu ape yer??? (: ajarlah saya..... :P