Followers

Monday, January 10, 2011

HOT TIKET VS PIZZA....

...........................................................................................

semalam pi tukar Hot Tiket dengan pizza Regular "Hawaiian Chicken".. Dengan harga cuma RM2.10.. Wauuu.. Murah tu... Ingat.. Dengan Hot Tiket aje tau dapat harga macam ni.. Dengan satu keping hot tiket RM15 dapat piza pan personal 6" hanya bayar RM1... Tapi.. aku tukar 2 keping dapat yang Size besar sikit.. harga asal aku tak pasti ar.. lam RM18.00 ke atas la.. Makan panas2 memang bestt... makan sejuk2 tak best dah la.. hehehe... tapi bagi aku berbaloi2 ar.. dah ar dpt pngilan selama 2jam.. msj lak 300 sms... weewitt.. so...kelebihan hot tiket... pngilan murah.. dan dpat menikmati pizza dengan harga rendah... hehehe.. mnggu depan pi lagi yer....






23 comments:

iris said...

btul mmg berbaloi2 tp ok lah bg yg kaki bergayut sbbnyer dia ader tempoh dlm 7 hari kalau x silap so kalau yg kuat bergayut pasti leh abis kalau yg bkn kaki gayut hanya kaki sms jer terpaksalah gayut2kan diri hahaha

caliph shuriken said...

dh 3 kali sy claim pizza guna hot ticket ^^

kakngah said...

aku ada 2 keping ni... hihihi!!
harus terjah pizza..

::nuRuLaDHar:: said...

wahh! murah sey..jeles! eheee

dwaty said...

LAPAR PLAK TGK PIZZA HUT

Hafizuddin Jasmi said...

eh..eh..delivery pun bley pki hot ticket eh?

mie said...

wow!!
berbaloi baloi..
heheeee

Roket Kertaz said...

sedapnya tue.. mintak suma yer...

hanaahmad said...

aah. delivery pon leh pakai eh? pastu bukan kena beli pizza tu dlu baru leh guna hot ticket utk beli pizza lain?

Rama2Ungu said...

dah tak pakai hotlink sbb dah tukar ke maxis line..hehehehe..so tak merasa dah la...

Laman Teman said...

arghhh...dah berbunyi perut tgk pizza...
lama x mkn...memang beruntung la guna hot ticket

Lianna Umar said...

murah eh..ahaks.nk g beli hot ticket jgk nih..

S.U.R.I.A. said...

dh byk kali redemm....suma frm aya yer hot ticket

alvas-87 said...

memang berbaloi2.. :) ni bukan dilivery ni.. :))
tapi papepon ok la.. kena bayar sringgit dua je.. lau nak beli jgn harap la nak beli..mahal jgk tu.. dah org bagi harga murah.. pi je la.. hehe...

SyedGraphiX said...

uhhh...sdap nyelaa....
meleleh air liur denn

luvYOU said...

actually cm same jeh kan? ;)

harga hot tiket and harga pizza personel tuh same...:)

Gayahspears said...

nk pizza jugak!!!! huhu

Aizuddin Hanis said...

wah...mantap...

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

pizza huttttt !

sukahaha said...

hot tiket vs pizza sape yang menang? hehe..

anamizu said...

arhh pizza..laporr T__T

recent post : |suke ke word verification???|

xcyber said...

Bestnyer..
nk jugak la mcm ni..
ari2 kenyang dgn pizza

budak hitam said...

mcm mn nk tebus?? x reti.. huhu T_T