Followers

Sunday, December 11, 2011

NESTEA...ICE TEA... FREE....:D


Salam semua... Hari ni update Blog just nak bagi tahu. kelmarin ada sampai sample Nestea Ice tea... weeee... suker... Disebabkan saya isi untuk se isi keluarga.. makanya seisi keluarga la dapat.. keh3... sonoknyer dapat free... bagi la lagi...
Animated Emoticons

hehehe.. dalam satu sampul tu die bagi 2 paket.. 1 paket tu boleh buat dengan 1liter air.. bnyak jugak la...







Nampak tak? haaa... ni sebahagian yang sampai la ni.. alhamdulillah... selamat sampai... tak try minum pun lagi.. batuk sekarang ni nak minum air sejuk.. esok tak kerja.. so, boleh la cuba... tapi yang dpt free tu sample nestea aje.. botol goncang nye tak dapat.. hahaha.. lebih-lebih lak nak kan... ye la.. alang-alang nak bagi kan.. hehehe...

5 comments:

AYuNG said...

mcm mana nak dpt free nih?

alvas-87 said...

AYuNG -- ni saya isi bulan lepas dah.. tak ingat dah amik kat mana link dia. nanti saya jmpa saya letak link tu..

Tihara said...

wow best nye..nak nak :)

Nida said...

bestnya dapat barang free...:)

Princess Solehah said...

sedap tu...boleh try lepas ni :)