Followers

Thursday, December 8, 2011

Weee.. Thanks semua...


Salam semua.. tiada kata yang dapat digambarkan... happy sangat bila dapat hadiah-hadiah ni kan.. dari insan-insan yang kita sayang.. waahhhh gitu... hehe.. Hadiah dah di terima minggu lepas dah. tapi sekarang baru meng "Update".. hee... Tak sempat ler.. walau ape pun saya tetap nak kongsi la dengan semua.. apa yang dah saya dapat... sukerr sangat....


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com



Kek!!!! suka2... ni dari my brother...





Ehh3... macam ada yang silap je... betul ke 24???
blogger-emoticon.blogspot.com





cedapppppppnyerrrrrr... tapi kan...
nampak tak coklat kat tepi kek tu...
adik saya suka sangat kutip-kutip coklat tu...
ishhh dia tu... bila ptong kek.. tgk2 tinggal sikit coklat tu..
Animated Emoticons




Yum...yum...yum... sumpah sedap...
tak tipu... i loiikeee..
Animated Emoticons




Cadbury Pemberian Adikku... hehehe...
toche3...
Animated Emoticons





Nokia 1616



Handphone NOKIA 1616 Pemberian umiku... hehehe...
Thank you..thank you..
Disebabkan Hp satu lagi sudah kerosakan... so.. inila gantinya...
untuk bermesej-mesej je ni...
Yang canggih-canggih tu kita takleh guna mana.
nanti cepat buruk..
Animated Emoticons




suka handphone ni coz ada lampu tu ha..
time kegelapan boleh guna.. :)
terutama time nak turun tangga kat office..
heee...





bear... Happy birthday..
pemberian dari abang juga... weeee...
thanks3.... besar bear ni tau... bulu lembut...
hehehehe..


and last...



Coklat Passion Dari si Dia... teeetttt...
hehehe.. thanks3... first time makan coklat ni..
sebijik macam coklat ferrero rocher..


Tu aje la ye.. thanks semua..



Psst.. yang belum join GA tu.. jom la join..



9 comments:

Tia Fatiha said...

wah .. seronoknya ! nak teddy bear tuh . haha .. joke ! birthday eyh ? HB :)

alvas-87 said...

Tia Fatiha -- weee... seronok..seronok.. hehe.. amik la lau nak.. hehe..

Tina Othman said...

wah bestnya dpt byk gift

afzalsukasuki said...

banyak tol adiah dia dapat nih..mungkinkah kesan akibat diugut?haahaha :D

alvas-87 said...

Tina Othman -- hee.. Best..best.. :)

alvas-87 said...

afzalsukasuki -- hahaha.. takde makna nak ugut-ugut ni.. :).. mereka-mereka ikhlas... hehe

Nisa Greennnpanda said...

byknye hadiah alia dpt..bestnye..hehe.. kek tue serious tebal..t'liur sy tgk!! ^_^

btw, hepi belated b'day ye..

alvas-87 said...

Nisa Greennnpanda -- hee.. kek tu best.. tenkiu2.. :)

sabree hussin said...

torchlight tu penting tu .. aplikasi yang sangat berguna selepas alarm clock