Followers

Thursday, December 1, 2011

PEMENANG GA... :)


Salam semua... tanpa berlengah lagi.. saya akan umum kan pemenang bagi ALVAS BIRTHDAY GIVEAWAY... Hee.. sepatutnya ada 6 pemenang.. tapi akan di tambah 1 lagii... pemenang telah dipilih berdasarkan cabutan ok. jadi pada yang terpilih. tahniah ye.. pada yang kurang bernasib baik. cuba lagi. jom tengok nombor yang bertuah.. lau tak ingat nombor masing-masing. klik sini..





peserta semua 161..
thanks pada semua yang sudi join..
saya dah pi jenguk semua.. tapi ada 2 , 3 blog jgak yang saya takleh
nak masuk. dan ada blog yang saya takleh nak komen.
tapi pape pom. never mind la..







haa.. dah potong pom..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





cabutan pertama








cabutan kedua







cabutan ketiga









cabutan keempat









cabutan kelima









cabutan keenam...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.







DAN
Pemilihan Khas dari tuan rumah..
Hadiah saguhati dari saya pada pemilik nom....


Heee.. Entry yang sangat menarik..
rajin.. kreatif.. walaupun saya hanya nak yang simple..
tapi anda tetap buat yang terbaik..
ada 3 4 orang jugak yang menarik. tapi seorang je la
saya pilih yer.. sorry..

nak tahu siapa..
Animated Emoticons



pada semua yang wish.. thanks.. terharu ni...
Animated Emoticons




gambar agak kesamaran sikit. tapi masih boleh nmpak kan.. oops.. baru terperasan. kebanyakkan nom yang ada 9 ni bertuah sikit.. tahniah saya ucapkan.. hadiah akan di pos minggu depan ok.. segala butiran mengenai diri tuan puan boleh la di email kan pada "ako_2311@yahoo.co.uk".
cepat-cepat la bagi butiran yer.. cepat saya pos.. ekekeke...


** Pssttt..... yang tak menang tu jangan kecewa ok.. akan muncul GA yang ke dua.. Insyaallah 2 3 hari lagi.. hadiah akan lebih menarik... tungguuu....

16 comments:

Tina Othman said...

wah tahniah buat pemenang

fiQ'Ra said...

wahhh, tahniah pd pemenang :)

Nida said...

Salam..

Alhamdulillah syukur kerana Alia menghargai usaha Kak Nida.. rasa sangat-sangat terharu.. terima kasih tidak terhingga.

Kak Nida sudah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

Ini n3 penghargaan dari akak:
http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/alhamdulillah-terima-kasih-alia.html

kakngah said...

dah emel detail
no. 19
:)

alvas-87 said...

Nida -- hehehe.. sama2 sis..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah kpd semua pemenang!!

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..

Joel Leslie said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh, nombor 9! :D saya laaaa. hehe. thankssss! hantar details skrg jugak! hehehe. thankssss!!!

azelyusoff said...

tahniah utk semua pemenang!!

Cik Rose Cute said...

Thanks...

affafkusayang said...

Tahniah kepada pemenang..belum ada rezeki lagi

nurlin akmal said...

congrats to all winner ! bkn rezeki sy lg kut . huhu

NadyaBubble said...

tahniah kpd semua pemenang :D

Nisa Greennnpanda said...

congrats pd winners ye..

LittleGurl said...

tahniah semua!;)

sabree hussin said...

terlambat tau :p