Followers

Friday, May 21, 2010

DAH LAMA AKU TAK DRIVE...

.....................................................................................................

ASSALAMUALAIKUM WBT..
da beberapa hari aku tak update.. alasan tetap sama..
M + A + L + A + S..
aku tgk blog http://mimie-afinie.blogspot.com/ ni pon tak update..
hehehe.. sori yer mak...

berbalik pada tajuk..
hehehe.. lama dah tak bwk kereta..
dah stahun kot..
blogger-emoticon.blogspot.com
hahaha... lama gak tuh.. stahun ke.. ntah2 lebih..
takpe ar.. lepas ni aku nak bwk ar...
lau dapat kerja yang memerlukan aku untuk selalu keluar..
so.. takkan nak call orang suh amik aku kan..
pandai2 ar berdikari..
blogger-emoticon.blogspot.com

slame ni mnumpang umi n abah je.. dah tmpt krja dekat..
krja pon waktu same.. hehehe.. jimat mnyak kan3...

tapi lepas ni aku nak mmbuat sesuatu ar.
tnguuuu...

blogger-emoticon.blogspot.com


snyap duk lam garaj.. nnti aku bawak kau bersiar2 yep... :D



16 comments:

Miss Rinda said...

wah hebat kali al bisa drive, aku ta bise2 nie, jadi everywhere naik motorcycle ^0^


With Love,

|
|
V

Miss Rinda - Personal Blog

hanie@nisya said...

atie2 bila memandu nant :)

gades ain said...

same ! da lame ta drive. atas sebab sebab tertentu. hehehe

cikCEPET said...

hahah...
bgus2...
jmat habes...

:))

nas said...

yuhuu..ak xpena drive keta...ehehe..cmne ko leh letak katon 2?? huhu

SheY PuLL said...

sy pun nak ikut awk p jaaln2 gak..:P

alvas-87 said...

rinda~ i naik moto tak pndai lor.. hehe..

hanie~ yep..kena hati2.. :D

ain~ sebab ape tu.. ngeee..

cepet~ yep.. mmg jimat..

nas~ katon? owh g kat blogger-emoticon.blogspot.com

jom saipull kita pi jalan2...

aesthetic said...

hehe..nak ikut..nak ikut...diri ini bila la nk amek lesen..lintas jln pn takut..huhu

jeBateja said...

Jom lumba dgn Myvi kita....vrommmmmmmmmmmmm

Aidi-Safuan said...

huhu...dah tuh kereta tuh tersadai je ker? karang xleh start lak kang

@juera said...

lma x bwk kete..nnti ati2 ye bwk kete tu..^___^

BuDakHutaN said...

Aku rindu kelisa aku..dah sehari aku tak drive...hahaha
Salam Blog ~_^

Alynn Notnot said...

wow! dah boleh drive ek. notnot belum dpt lesen lg :(

misz J said...

tingu kelisa....
teringat c dea...
ahahahahah... bukan mka dea cam kelisa....
tp slalu kuar guna kelisa...
ahahahaah

Encik Tikus said...

haha,jangan buat macam-macam meh ! :D

aril said...

tumpang dlm keta ni best gak ni :-)