Followers

Saturday, May 15, 2010

ESOK HARI AHAD..

......................................................................................

ASSALAMUALAIKUM WBT..
dah 2hari yep aku tak update.. malas lor..
jenguk2 blog orang aku rajin ar..
blogger-emoticon.blogspot.com
sambil2 menjemput2.. menjemput orang jenguk blog aku juga..
hahaha...
menjadi 1 kerjaan la plak..
blogger-emoticon.blogspot.com
tapi takpe la.. menambah pngetahuan juga bila jenguk mnjenguk....
kan3..

so, 2hari dah cuti..
esok? esok hari ahad.. kerja da...
tak kerja mane nak dapat dewett kan..
blogger-emoticon.blogspot.com

so.. di sini shaja coretan kali ini..
my mom mau guna lak..

blogger-emoticon.blogspot.com

8 comments:

aril said...

esok kan hari ahad...hari minggu...kerja gak ke..

CiPeNG said...

betul tu hari ahad adalah hari minggu.

alvas-87 said...

kerja3..hehehe.. sini cuti jumaat sbtu..

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Aidi-Safuan said...

hahaha... tido je ke weekend? :P

invisible said...

thank menjenguk...

mumu said...

berebut tnet ngan mak ke? huhu

+akufobia+ said...

lari berganti.mak.nah baton.