Followers

Tuesday, May 11, 2010

update.....OH UPDATE

.......................................................................

ASSALAMUALAIKUM WBT..

mulai sekarang aku nak mulakan rajin2 kan diri aku lah..
untuk ape? hehehe..
untuk update blog aku la.. lau perlu tiap2 hari..
malas mmg malas..
tapi aku pun tak tahu kenapa harus aku update..
ada sesiapa yang tahu tak..???
kenapa erk anda2 semua tiap2 hari update blog anda yer??

blogger-emoticon.blogspot.com

orang daftar kat nuffnang.. aku pon sibuk join sekaki..

blogger-emoticon.blogspot.com
hehehe...
tapi takpela kan.. nak join jer.. so tuk mimie afinie.. anda tak nak join ker???
kui..kui...kui..kui...
blogger-emoticon.blogspot.com
harap2 nya aku tak jadi cam ni la...
sekian... wassalam..
hehehe..

nak berkemas2 lak.. nak balik kerja da...

12 comments:

belalang hijau said...

yeah...
teruskan usaha murni kamu itu...
belalang support dari jauh...
hee...

zulkbo said...

وعليكم السلام
salam dijawab kerana salam diberi di blog saya..terima kasih sudi ziarah..jemputlah selalu kesana..

Aida Ali said...

Salam. Update blog memang menuntut masa dan tenaga. Tapi kalau dah datang idea, tak reti penat. Terpulang pada masing-masing.

roffe said...

Hi..Dropping by here..Thanks 4 ur visit..

alvas-87 said...

THANKS SEMUA... :D

s h e e said...

klik sini juge..thanx..

Nguyen Tien Manh said...

Thanks 4 visit....
http://site-free-articles.blogspot.com/

Nurhidayah Shamsury said...

dah jd follower u..mai la skali

Hafiz Ajmain said...

Blog untuk "macam2 ada" :)

+akufobia+ said...

kalau tahu sebab kau berblog,mesti kau tak bosan nak update.mesti kau tahu tahu kenapa kau update.mesti kau tahu apa yang kau nak update.

alvas-87 said...

iyer3... nak berblog mesti tahu ape yang nak d update.. yep3...

cikCEPET said...

heheheh...
chaiyokx..!!
:))