Followers

Friday, January 13, 2012

PEMENANG Giveaway.. Siapa like dapat PENYU

Salam Semua.. Maaf sangat-sangat lambat umumkan keputusan untuk GA ke dua ni.. Hari ni baru berkesempatan untuk mencuri sedikit masa saya untuk umumkan para peserta yang bertuah... hee... Di sebabkan Adik saya dah mendapat tempat yang ke dua dalam Pertandingan itu.. makanya Hadiah telah diubah semula dan bertambah sedikit hadiah.. hehe... Dan seperti yang dijanjikan.. Pengundi terbanyak akan dapat hadiah Bear penyu besar atau T-shirt Terengganu.. tetapi jika undian lebih 30... :)


Tetapi disebabkan Kemenangan adik saya tu.. maka saya bermurah hati la untuk memberikan hadiah tempat pertama tu kepada pengundi yang terbanyak... :) Hadiah tempat pertama Di sponsor oleh my mom... hihihi..

OK.. tanpa membuang masa jom tengok siapa yang bertuah... hee...




Tempat pertama : Hadiah Bear Penyu besar...
Jatuh kepada


fiezahkecik


Dengan 18 undian...







Tempat kedua : Hadiah Bear Pemyu Sederhana...

Jatuh kepada

fiena


Dengan 7 undian...








ADA 11 HADIAH SAGUHATI.. DIPILIH GUNA RANDOM.ORG JOM..




4 ekor Bear Penyu kecil..

Milik...














2 FM... (1 FM masjid Kristal, 1 FM Batu bersurat )

Milik...












2 Keychain Bear..

Milik...








3 Klip Rambut..

Milik..







Tahniah Pada Semua Peserta yang bertuah.. pada yang Tak bertuah. jangan berkecil hati yep. Kalau ada rezeki lebih.. saya akan buat GA lagi.. dan hdiah akan bertambah lagi..

OK.. nak tengok num boleh klik SINI..

Pada yang rasa num die bertuah tu.. boleh la email kan detail ke...
ako_2311@yahoo.co.uk


11 comments:

fiezahkecik said...

Salam.
Alhamdulillah, ada lagi rezeki kat sini. Apa pun, thanks ye. Saya dah emailkan detailsnya. :)

NOOR FATIN said...

thanx!! dah antar detail! :)

Nida said...

Alhamdulillah.. nombor 16 tersangkut.. thanks pakcik random dan Alia..... Kak Nida dah set details, harap selamat diterima.. (fuf323@gmail.com)

Tahniah juga buat para pemenang :)

Nisa Greennnpanda said...

wah.. xsgak lak b'tuah..
thanks ye alia..
jap lg sy email awk.. ^_^

Nisa Greennnpanda said...

entri khas..

http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/01/2-lucky-wins.html

AnaLyana said...

Yeay! dapat FM lagi.. bertambah lah koleksi FM saya..:)

Tq ek..:)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah...

akak dah emel..

zarina_naniey@yahoo.com.my

TQVM

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdulilah dapat gak FM tuh...mmg suka kumpul FM.
Pada Alvas..makasih & tahiah kpd pemenang yg lain gak.
Dah htr email...

fieda said...

DH EMAIL..

fieda.rafli@yahoo.com

Cik tikah said...

mesti comel kan hadiah2nya...

Cik Rose Cute said...

Tahniah...