Followers

Wednesday, January 25, 2012

SECRET RECIPE

Salam semua.. Hari tu ada pergi Kat Secret Recipe. tapi tak berkesempatan lagi tuk update. so, hari ni saya update la kejap.. hee.. saya tak pernah pergi kat situ.. secret recipe memang bukan selera saya sangat la.. makan sikit boleh la.. lau banyak-banyak memang takleh pergi mana.. Tapi dah kebetulan dapat kupon Free kan. so, takkan nak biar camtu je.. apa lagi.. beli la.. ekeke.. di sebabkan kupon tu RM10.. maka saya terpaksa beli 2 slice la.. sebab 1 tu harga dalam 7ringgit camtu..



2 kotak aje.. nak sikit ke.. cukup la kongsi2..




Chocolate Chip Walnut



Black Forest Cheese.. :)

5 comments:

Drakula Comel said...

secret recipe tu..meh cuap ckit kt miera..beshnye

Cik tikah said...

yummy!

Nisa Greennnpanda said...

hehe...yummy~!!

sy pun ade voucher SR...
ntah bile nk gune... >_<

alvas-87 said...

Drakula Comel -- meh nak cuap...

alvas-87 said...

Cik tikah -- yummy... jom makan.. :)

Nisa -- kenapa tak guna lagi.. kan habis tempoh kan.. :)