Followers

Saturday, August 7, 2010

BERBELANJA DI GIANT..

.............................................................................................

ASSALAMUALAIKUM WBT....

penat..penat..penat... baru je balik ni..
huhuhu


membeli belah jew..
menghabiskan duit..
sekarang poket pon dah kering..
ntah ape2 la.. kan.. tapi beli barang keperluan la juga..
g kat giant je.. dah tu je paling dekat..
hehehe..
dah habis brblnja kat giant..
perut lak terasa lapar.. so.. pi terjah MCD ..
yang terletak 100 meter aje dari Giant..
hehehuhuhaha..

lepas ni taknak pi dah... poket ku kekeringan sudah...
adik aku la ni yang nak pi sangat..
Nak GCB.. Nak GCB... sejak bila kenal GCB ntah..

blogger-emoticon.blogspot.com


Di Giant...


ni la adik aku.. kuat mkn.. yang aku pon dia mntak.. hahaha.. tgk tgn dia tu.. aku kat sebelah dia..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com


salah satu barang yang telah dibeli.. ngeh3...

setakat ni sahaja coretan dari aku..
bye..

7 comments:

diana said...

adik lagi besar dari akak ye..
hehe..

Tomato Gurl's Life said...

nak makan GCB jugak..hehe...

yua zawa said...

wow besnyer shopping.. ni giant kat KT ke?

Cik Amy said...

Saya suka berbelanja di giant :)

emieysandra said...

ambOi shOpping sakan..ingat buah hati td, tp upenyer adik..leh kne kn org len ni..
same ng emiey gak, jalan ngan adik, mesti org len ingat jalan ng pakwe..ehehe

~_^

iqbalsyarie said...

Having sweet time with family~good...bagus la..
Saya nak update blog hari-hari.Mind to read? :)

nice blog,sure~

acepa weet said...

hehe aahla adik lg besa dr akak..hehe ingtkan pakwe td hhe