Followers

Wednesday, August 4, 2010

BUAH-BUAHAN...

............................................................................................................

ASSALAMUALAIKUM WBT....

hehehe.. tajuk entry kali ni pasal buah.. hmmm...
hari ni aku puasa... puasa? baguskan aku...
hahaha...
blogger-emoticon.blogspot.com

tapi bila pi dapur mmg dugaan la sikit..
lebih2 lagi bila bau durian...
wahh... menusuk hidung ku...
kuat bau dia.. sedap....
blogger-emoticon.blogspot.com

rumah aku ada 5jenis buah.. 5jer...
tapi fvrite aku takde..
fvrite aku cempedak..
bila lah dpt makan cempedak yer...
blogger-emoticon.blogspot.com









blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

22 comments:

drill_red said...

banyakknya!! nak cikit!!

izyanty collection said...

buah epal ada pokok tanam sendiri ka???

Khairul Azmi said...

amboi...siap bercakap pasal makanan lagi time puasa..haha...

missamy said...

waaa ~ tlg pos epal ijau . durian . n pelam kat kdh . bley x ? :)

intan said...

tp kalo mkn buah bnyak2 time musim buah2an ni senang kena sakit tekak kan..

Nur Erma Suzieaty said...

erma nak durian tu leh x?

dunspeak♥ said...

cikbelog pilih durian!! :D

cik jari said...

salam,awok....saya nk buah mangga muda ngan durian..tlg antar ke sini buleh???

S..U..D..@..I..S said...

sama dengan dunspeak♥ durian pilihan hati...apa2 asal durian...tempoyak lagi umph...

mytrajet74 said...

kat rumah saya ada durian belanda, pisang, rambutan, manggis, ubi kayu, limau manis, limau kasturi tapi semuanya pkok jer belum ada buah lagi...wakakakaka!

HaNTwO said...

tokeyyy buah ke???

Fina Fento said...

doyan..nyams.

template blog kita sama haha..tkejut tetiba ada gambar kat sidebar..rupa2nya blog orang lain :P

mier@merr said...

jom pi pnjat pokok!

peaNut said...

wahhhh...durian la...nk jugak..kat sarawak lum musim lagi laaa....hurmmm...jeles eyh..

911 said...

huhh... byknya buah..

Qu azniza ;) said...

alamakk sedap nye tengokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...buah2an tempatan

Qu azniza ;) said...

tlg poss nk berbuka puasa petang ni..ahaha

mahira oya said...

buah-buahan tempatkan..hehe..
mangga!!!mcm teringin plaks..

cuz said...

sedapnya buah..nak buah cmpedak??kat umah ni bnyk cmpedak..

Wan Gerrard said...

Gerrard suka gak buah-buahan^^

DreamLogic said...

x aci. nk jgk! T______T

xbalek mlysia taon niiii

normie said...

lia..
akak tak eran ngan buah tu.. cuma satu jer akak nak blajar ngan ko.. maklum ar dah tua camni kurenggg ckit pengetahuannyer.. hihihi..
akak nak blajar camner ko masukkan gambo katun animation tu.. akak suke sangatttt.. kalau akak buat xleh gerak.. camner ko nyer boleh gerak ni.. huhuhu... ni akak jeles ni.. ko jangan x ajar akak taww.. cewah ugut ni.. hahaha.. akak tunggu ko reply ni..