Followers

Sunday, August 22, 2010

RIBUT MELANDA..HUHU.. :-(

........................................................................................................................

Salam Ramadhan

terkejut aku tgk blog aku kelmarin dulu.. q(o,o )p


asal blog aku jadi cam tu? uhuk3...


aku tak tahu la kenapa jadi macam tu.. ingat sekejap..
tapi lama gak.. dah sharian.. ape nak tnggu lagi kan..
so.. tukar tmplate lerrr....




jadi camni ha..... mencik tol....

12 comments:

FloEllen said...

aishhh..napa boleh jd cam tu ya...heran juga kan...terpaksa la buat yg baru but nice juga ni..hehee

normie said...

tukar cat baru.. nak raye arr katekan. hihi..

Aidi-Safuan said...

hahahaha.. banyak sangat bende tak elok kat blog nih dulu. :P

syahira ariff said...

pakai template designer mcm aku jer senang
hahaha
=]

THE ZUL said...

itu terjadi kerna IMAGE SOURCE utk background anda telah didelete oleh owner asal dari photobucket :D

HaNTwO said...

npe jadi cmtu?? pelik je??

pawaka19 said...

templete tu untuk temporary je kot

HonEyBuNNy said...

adusss..kenapa jadi cm tu....sabo2...ngeh3

ejum said...

sabor2..skrng dah ok dah kn?..

hehhe

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

MuJE said...

oleh itu gunalah imageshack.. die punye bandwith akan direset setiap sejam..kot..hehe

elmo blurb said...

yup² betul cakap the zul...
image asalnya owner die dah delete...
sbb tu die tak detect.... :)

Azmi said...

haha kesian..kui3..
kenaap boleh jadik camtu skali??\