Followers

Saturday, November 5, 2011

AIR JAGUNG TARIK

korang pernah minum tak?? air jagung tarik.. mula-mula aku dengar rasa macam pelik jugak.. sebab tak pernah minum pom air jagung tarik ni.. biasa dengar air teh tarik.. hehehe.. ni air jagung tarik.. macam menarik je.. so, kelmarin keluar dengan wanie.. pergi la dekat Food Court.. tepi Giant tu je haa.. Dah lama dah rasa nak pi situ.. tapi tak terpergi lagi... kelmarin tercapai la hajat nak makan kat sana... macam-macam gerai ada.. terliur tengok satu family ni makan satay... satay ikan ada.. satay ayam pom ada.. so, aku pon pusing-pusing je la dulu,, tak tahu nak makan apa.. order la air jagung tarik tu dulu...


sedap tau air ni... nampak tak buih tarik tu...

blogger-emoticon.blogspot.com

minuman dah ada.. RM2.50 segelas... Wanie belanja air jagung tarik tu.. thanks yep wanie.. lepas tu terpandang la gerai burger ni... baru je nak bukak... teliur plak tengok list-list burger tu.. dengan gambar oblong tu,, tapi tak beli oblong pom.. yang dibeli ialah.... burger ayam speacial... hihihi... dalam 15minit siap la burger tu... lepas tu... makan.... yummii.... bila makan rasa cam best je.. terus order 2lagi.. hihihi..



burger yang best.. ni beli bungkus 2 buat balik
kat orang-orang kat rumah... hee...









8 comments:

tiefazatie said...

wah..mcm best je nie..hee..ifa xpernah pun mkn sini..

alvas-87 said...

tiefazatie -- memang best ifa. try la pergi skali

Nisa Greennnpanda said...

xpenah minum pun...(xtau pun wujud, hehe)

btw, sy ade tag awk..

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/11/tags-from-ina.html

tiefazatie said...

insyaallah..hee
xmhl mana kan..bese je kan..

alvas-87 said...

Nisa Greennnpanda -- hehe.. tu la.. saya pom first time mnum air jagung tarik tu.. ok. thanks :)

alvas-87 said...

tiefazatie -- tak mahal mana. harga ok la.. :)

tiefazatie said...

owh..ok..insyaallah nt klu free g cuba..hehe

cik aletheea: said...

Wah... Menarik gile air jagung tu... Kat mana eh?