Followers

Tuesday, November 15, 2011

malware detected


Apa benda ni... Tolong.... huhuhu.. bukak2 blog je.. keluar benda haram ni...


tapi bila bukak guna Mozilla Firefox pulak.. tak keluar pulak... kamu semua bukak keluar bende alah macam atas ni tak..? huhu


10 comments:

kaklong said...

sila remove blog yg buat hal itu!

BayuSenja said...

Saya buka tak keluar bende tu. BTW FF just aware yang blog awak ada link ngan mentioned web yang FF detect tu. Memandangkan tu blog awak, awak just proceed je. Dia takut awak silap masuk site lain :)

Nadzyra said...

Orang kata tu virus...
Kena remove virus tu...
Baca sini...http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/2011/10/tutorial-buang-virus-malware-dalam-blog.html

Seri Bahasa said...

ok je takde masalah sewaktu seri buka blog ni...

tiefazatie said...

sis delete je blog razorware.blogspot.com tue..msti ada kat sidebar ke..banner ke..

alvas-87 said...

kaklong -- dah remove.. hehehe...

alvas-87 said...

BayuSenja -- hee.. dah setle


Nadzyra -- thanks yep. dah cuba cara tu. tak jadi :(

alvas-87 said...

Seri Bahasa -- kalau bukak dgn mozilla mmg ok seri.

alvas-87 said...

tiefazatie -- thanks ifa.. thanks sesangat yerpp. :) baru teringat blog member ada yang razoware tu.. dah delete.. hehehe

tiefazatie said...

sama2 sis..no biggie hee..tlg bgtau je pun..hihi..=)