Followers

Tuesday, November 8, 2011

Dapat buku free dari SWEET LIZAHANUM


Salam semua.. nampak tak buku kat atas tu.. haaa... itula buku yang telah di menangi oleh aku.. lama dah tak menang apa-apa.. hee... :(... akhirnya ada rezeki jugak dalam GIVEAWAY 2ND ANNIVERSARY SWEET LIZAHANUM. Thanks Sis Liza...
Kepada pemenang yang lain Tahniah yer...
nak tengok siapa yang bertuah yang lain...
tengok dekat SINI..


23 comments:

aiman fanboy k-pop said...

untunglah...dapat tambah ilmu melalui buku2 nih .....aiman tak pernah pon mng mana2 giveaway...tahniah..^^

AmyZana said...

a'ah
betul2
sye pun tak pernah mng ape2 pun kalau contest atau giveaway nih :)

fiQ'Ra said...

alhmdulillah rezeki awk :) tp bgus lah penganjur bg hadiah buku ~

alvas-87 said...

aiman fanboy k-pop -- alhamdulillah la.. saya pom dah jarang menang.. terima kasih aiman..

alvas-87 said...

AmyZana -- takpe.. cuba lagi amy.. :)

alvas-87 said...

fiQ'Ra -- haah.. saya pom suka dapat hadiah buku-buku macam ni

Tihara said...

WAHH..VERY THE LUCKY ONE..
BEST LAK TU BUKU TU..CONGRATS :)

tiefazatie said...

wah..tahniah2..

saiful msharif said...

Alhamdulillah.. Buku yang bagus untuk dibaca dan diamalkan.. Semoga menang lagi..

Nisa Greennnpanda said...

congrats dear..

alvas-87 said...

Tihara -- thanks yep.. hehe. tu la. buku best tu

alvas-87 said...

tiefazatie -- thanks ifa

alvas-87 said...

saiful msharif -- yep.. buku yang bagus di baca...

alvas-87 said...

Nisa Greennnpanda -- thanks nisa

tiefazatie said...

welcome..hee

.: iEyLa :. said...

congrats...bestnye dpt buku tu.. ;)

alvas-87 said...

tiefazatie -- :)

alvas-87 said...

.: iEyLa :. -- hee.. best la..

budak kacamata said...

sye pon ader buku doa tue..sgt2 berguna..manfaatkan dgn sbaik mgkin dear..

alvas-87 said...

budak kacamata -- oo.. okay.. hehehe.. :)

Lizahanum said...

ALHAMDULILLAH.....

Details dah ada...tinggal nak pos jer...insyaallah,isnin nie baru akak pos...tq sudi join dan tahniah jadi peserta bertuah blog akak kali nie...heheheh ;)

tiefazatie said...

welcome..hee

alvas-87 said...

Lizahanum -- thanks sis.. hee :)