Followers

Wednesday, November 23, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME.. :)

salam semua... hari ni besday aku.. hihihi... yang ke berapa tu. teka sendiri la yep.. so, pada sesiapa yang join GA aku tu.. hari last yep. yang belum join.. masih sempat lor.. hehehe.. 12malam ni tamat ok.. hadiah aku cakap nak update. tapi tak update2 kan.. sory yer.. kom dekat rumah masih di bengkel.. monitor rosak.. dah 2bulan kot.. nak on9 pon on9 dekat office je la... meh nak tunjuk sikit gambar hadiah.. hadiah biasa-biasa je la k.. :)




ni keychain penyu dari terengganu.. :)
ada 6 ekor semua...

jadi enam orang akan dapat penyu ni.. :)


mungkin ada hadiah saguhati.. wait n see....
Animated Emoticons

yang belum join.. klik sini untuk join yep..

11 comments:

Halimatun Sa'adiah said...

sy nk penyu sekor!!

c'axoera said...

tak suka keychain tapi suka fridge magnet sgt2 hehehe

byway hppy belated buffday!

Nike as kekee said...

Barakallah fii umrik ya sahabat

Nike as kekee said...

Barakallah fii umrik ya sahabat.. ^_^

NAZRUL AZAT said...

happy birthday. yeeayyyy :-)

Adyb said...

Happy birthday dear ;)

Tihara said...

HAPPY BESDAY TO YOUUU..YUHUUU.. :)

yana said...

Selamat Hari Jadi semoga panjang umur murah rezeki

IzzahLiyana Tahir said...

alolo, tomeyynye penyu diaa. kalau boleh, nak 1? HUKHUK :')

sya mimie zeme said...

happy belated bufday!
cntik la penyu tue..

TiraPengemis said...

zhu ni shengri kuaile....

hpy belated besday :)